Home
Over Monique
NLP
Het enneagram
Mijn werkwijze
Contact
Gratis
Testimonials
Archief

 

 

 

facebook Monique van der Meer

Je vertelt me telefonisch of via de e-mail wat je met deze sessies wilt bereiken. Op basis daarvan gaan we samen aan het werk. Meestal zijn drie sessies voldoende om je probleem op te lossen en om je te leren je goed te voelen. Daarom werk ik volgens de drie-sessie-methode.

Tijdens de eerste sessie maken we je doel helder. Wat wil je bereiken? Vervolgens bepalen we samen je enneagramtype. Dat helpt je helderheid te geven in je gedrag en je stress- en ontspanningsmomenten te herkennen. Daarna leer ik je verschillende NLP-technieken die het mogelijk maken een negatief gevoel zelf te stoppen en te vervangen door een positief gevoel. Aan het einde van de eerste sessie maken we een afspraak voor de tweede sessie.

De tweede sessie is twee weken later. In de tussentijd ga je thuis met de technieken experimenteren om erachter te komen welke techniek voor jou het beste werkt. Huiswerk dus!

In de tweede sessie bespreken we de afgelopen twee weken en herhalen waar nodig de technieken om te testen hoe goed het gewerkt heeft. Tijdens deze sessie werken we aan je zelfvertrouwen en kijken we naar je toekomst, wat wens je, waar droom je van, wat wil je nog allemaal doen en bereiken? Ook leer ik je hoe je het verschil tussen goede en slechte beslissingen kunt herkennen zodat je alleen nog goede beslissingen neemt. Aan het eind maken we een afspraak voor de derde sessie. Deze is weer twee weken later.

In de derde (en meestal laatste) sessie kijken we tegen welke problemen je nog aanloopt. We herhalen waar nodig een aantal zaken uit de vorige sessies.

De sessies duren gemiddeld twee uur.

Tarief
Het tarief voor oplossingsgericht coachen bedraagt 420 euro. Dat is een uurprijs van 70 euro. Want in totaal zijn er drie sessies van twee uur met tussenpozen van twee weken. Als blijkt dat mijn NLP-sessies niet werken voor jou, en dat weten we al na de eerste sessie, dan krijg je geen rekening!

Het tarief voor alleen een enneagramtypeanalyse is 70 euro. Daarvoor ontvang je ook een privé rapport met daarin beschreven: je ondeugden, je sterktes en je ontspanningspunten.

Dus wil je veranderen? Wil je je weer goed voelen om niets? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer vragen hebt, help ik je graag verder. Je kunt me bereiken via e-mail: info@moniquevandermeer-nlpcoach.nl of via telefoonnummer 0909 - 0126 keuzenummer 46 (80 cent per minuut).

Klachtenprocedure
Ik ben aangesloten bij stichting NLP Kring. Wanneer je een klacht hebt, meld dit dan direct bij mij. Komen wij er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van de onafhankelijke klachtenprocedure die NLP Kring heeft voor haar leden. Zij behandelen desgewenst jouw klacht en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Het oordeel van stichting NLP kring is bindend. Ik schik mij naar hun oordeel om je klacht alsnog op te lossen.


badge

luister hier naar mijn ontspanningsoefening

Twinkeling - een volwassen sprookje over verliesverwerking
€ 14,95
Uitgeverij Attrakt
ISBN 9789460510052
klik hier voor meer informatie.

Je kunt mij ook inhuren als tekstschrijver.

Monique van der Meer - NLP coach | tel: 0909 - 0126 keuzenummer 46 (80 cent per minuut) | info@moniquevandermeer-nlpcoach.nl | KvK. 05086602