Home
Over Monique
NLP
Het enneagram
Mijn werkwijze
Contact
Gratis
Testimonials
Archief

 

 

 

facebook Monique van der Meer

Ik ontvang graag je reactie op de NLP-sessies die je bij mij hebt gevolgd. Ook met je reactie op 'Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking', ben ik blij!

Je kunt me een e-mail sturen via:
info@moniquevandermeer-nlpcoach.nl

Dan zorg ik dat je tekst hieronder geplaatst wordt.

_______________________________________________________

Ronald 38 jaar

Dag Monique

Wil je heel erg bedanken.
Zat niet erg fijn in mijn vel zag de leuke dingen niet meer.
Ik kwam bij jou en je leerde me anders denken.
Hoe simpel dat ook klinkt het helpt echt, alleen ik zag het niet .
Wil je ontzettend bedanken !

Groeten Ronald

_______________________________________________________

Anke:

“Monique, je bent mijn spiegel. Open, eerlijk, met humor en ook confrontatie heb je mij zorgvuldig en geduldig ruimte gegeven om mezelf weer te gaan vinden. In een sfeer van herkenning heb ik met jouw begeleiding een slag kunnen slaan in mijn weg om te gaan accepteren dat het soms gewoon is zoals het is. En wat fijn dat je in dit proces mij hebt geholpen om door mijn soms sceptische houding en weerstand heen te prikken. Bijzonder hoe NLP werkt. Dank dat je er bent!”

_______________________________________________________

Ik zit al een tijdje vast in mijn gevoelens en gedachten. Ik weet niet meer welke richting ik op moet en wil. In het verleden heb ik psychologen bezocht om er achter te komen waarom ik ben zoals ik ben en welke bijdrage mijn verleden hierin heeft gehad. Ik hoorde via een vriendin over NLP en ik ben me daar in gaan verdiepen en uiteindelijk kwam ik bij Monique terecht.

Ik weet nog heel goed dat ik bij de eerste sessie moest wennen aan de manier van praten over je problemen. Het was veel meer op een positieve manier en het voelde als een soort acceptatie van mezelf. Ik ging lachend de deur uit bij Monique. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Vervolgens merkte ik daar de acceptatie van mezelf en hiermee te leren omgaan dat dit veel effectiever voor mij is. Je leert via positieve gedachten en met een glimlach naar jezelf te kijken. Hoe kan ik er zelf voor zorgen dat mijn leven leuk is en dat ik mijn eigen geluk kan creëren. Ik heb er veel aan gehad en ik sta nu veel meer met rust in het leven en ik kan de hobbels die ik tegenkom op mijn levensweg makkelijker nemen door ze te accepteren dat ze er zijn en ervaren dat ik het op een voor mij effectieve manier aanga. Het overkomt me allemaal niet meer maar ik maak er zelf deel van uit. En ik bepaal hoe dat gaat. Ik raad mensen dan ook aan als ze ergens mee zitten of het even niet meer weten een NLP sessie te volgen want dit is echt een verrijking van je eigen leven.

 

Groeten Erna

_______________________________________________________

Monique,

Angstig, verdrietig, bibberend en wanhopig kwam ik bij jou voor de eerste sessie. Mijn oren zijn niet in orde. Ik hoor niet helemaal goed en hoor mijn eigen stem raar en dat beheerst mijn leven. Dit samen met nog een aantal tegenslagen in mijn gezin maakte dat ik niet meer kon genieten van het leven. Het leek alsof alles was bedekt met een grauwsluier. Heel bijzonder waren toen onze gesprekken, hypnose, de NLP technieken en jouw tips en het hielp allemaal meteen. De tweede en derde sessie hebben verder bijgedragen aan mijn ontspanning en me prettig voelen.  

Het ging allemaal net weer een beetje en toen kwam voor mij de tegenslag. Ik moet geopereerd worden en dat waar ik het meest bang voor ben gaat gebeuren. Ik ga minder horen. Natuurlijk stress en heel veel onrust. Hoe ga ik me nu weer goed voelen, dacht ik. Ik heb je gemaild en jij hebt heel geduldig en rustig voor mij nog een keer de belangrijkste technieken opgeschreven. Ik heb ze uitgevoerd en waar nodig herhaald en het helpt! Ik ben weer rustig en ontspannen ondanks alle onaangename zekerheden en onzekerheden voor de toekomst. Ik verwacht dat de onrust gaande weg het traject wel weer eens terug zal komen, maar ik ben er niet meer zo bang voor. Met de technieken zal ik me ook dan weer goed kunnen voelen en als het echt niet meer gaat, dan weet ik dat je me weer zult helpen.
 

Fredy Buitenhuis

_______________________________________________________

 

Rita Hoogers:

"Na mijn eerste NLP sessie dacht ik, dit is niks voor mij. Het was zo totaal anders dan alle andere ervaringen tot nu toe. Ik wilde het graag afsluiten en Monique nodigde me daartoe uit. Toen ik er éénmaal zat wist ze mij toch te laten zien en voelen hoe het ook kan. Ik leerde bij Monique dat het gaat om de positieve en fijne dingen in het leven, niet om de negatieve of om wat er niet goed gaat. Als ik bij Monique kwam vroeg zij wat er goed gegaan was, in plaats van wat er niet goed gegaan was. In het begin vond ik dit erg verwarrend, omdat het tegenstrijdig was met hoe ik het geleerd heb. Nu ik het eenmaal door heb, voelt het heel goed. Nog niet 24 uur per dag, wel steeds vaker. Het is iets wat je bij jezelf kunt laten groeien. Ook de positiviteit en het gevoel van humor van Monique werken aanstekelijk. Na mijn laatste sessie heb ik voor mezelf een "roze bril" gekocht. Het leven ziet er een stuk leuker uit met een "roze blik". Bedankt Monique!"

_______________________________________________________

 

Lily Obbens:

monique is een geweldige coach, met heel veel humor komt ze snel tot de kern en is in staat je volledig te motiveren. kortom een super-coach

_______________________________________________________

 

Hallo Monique.

Deze cursus bij jou hebben gevolgd, heeft mij weer dichter bij mijzelf gebracht, en weer leren inzien als je positief bent naar jezelf en anderen je dit meestal ook terugkrijgt. Weer opnieuw naar verdriet kijken en het een plekje geven in positieve zin, en blij met mezelf zijn!!!! Bedankt daarvoor!!  

                                                 Groetjes Jelly Reitsma.

badge

luister hier naar mijn ontspanningsoefening

Twinkeling - een volwassen sprookje over verliesverwerking
€ 14,95
Uitgeverij Attrakt
ISBN 9789460510052
klik hier voor meer informatie.

Je kunt mij ook inhuren als tekstschrijver.Monique van der Meer - NLP coach | tel: 0909 - 0126 keuzenummer 46 (80 cent per minuut) | info@moniquevandermeer-nlpcoach.nl | KvK. 05086602