Home
Over Monique
NLP
Het enneagram
Mijn werkwijze
Contact
Gratis
Testimonials
Archief

 

 

 

facebook Monique van der Meer

Mijn kinderen zijn het mooiste wat me is overkomen. Ze maakten me moeder. Onzichtbaar voor de buitenwereld, maar innerlijk voor altijd moeder. Om mijn gebeurtenissen liefdevol los te laten, schreef ik: ‘Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking’. Het schrijven van een sprookje was voor mij dé manier om mijn verdriet om te draaien en de buitenwereld te tonen hoeveel liefde er overblijft, ook na een groot verlies.

De liefdevolle ontmoetingen in Twinkeling zijn hartverwarmend. Ik ontmoet er mijn kinderen en geef ze letterlijk een plaats in mijn lichaam. Het toont hoe de meest verdrietige periode in het leven van een vrouw omgezet wordt in een tastbare herinnering waarmee het leven weer opnieuw glans krijgt. Mijn partner, Frank Zuithof, maakte het ontwerp en de illustraties.

Wanneer je mijn boek wilt kopen, stuur me dan een e-mail met daarin het aantal en je adresgegevens.


Onze kinderen
EvaBenjamin werd 14 augustus 2001 geboren, na een zwangerschap van 18 weken. Milan is onze tweede. Bij hem braken na 18 weken zwangerschap de vliezen. Desondanks werd Milan pas na 24 weken levend geboren op 18 oktober 2002, hij stierf een kwartier later. Bij onze derde zoon, Valentijn, braken ook de vliezen, dit keer al bij 16 weken. Uiteindelijk werd Valentijn geboren op 13 februari 2004 na bijna 24 weken zwangerschap. Hij overleed tijdens de bevalling.

De cadeaus die mijn kinderen voor me meebrachten zijn heel bijzonder geweest.
EvaBenjamin gaf me kracht om door te gaan.
Milan liet me een overweldigende liefde voelen.
Valentijn gaf me rust en de wetenschap dat het goed is zo.Monique van der Meer - NLP coach | tel: 0909 - 0126 keuzenummer 46 (80 cent per minuut) | info@moniquevandermeer-nlpcoach.nl | KvK. 05086602